3a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades de Igualada

ADA PARELLADA
4 febrer 2019

3a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades de Igualada

El proper dimecres 13 d’abril tindrà l’Ada Parellada realitzarà un showcooking a Igualada anomenat Les plantes de sempre a la taula d’avui d’11h a 11:45h dins de la 3a edició de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades.

La Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades està organitzada pel Col·lectiu Eixarcolant amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, el Consell Comarcal de l’Anoia i la Universitat de Barcelona, entre d’altres.

Té com a objectiu de donar a conèixer els usos tradicionals de la vegetació i els projectes que avui en dia treballen amb aquestes espècies i usos. Podreu recuperar les sensacions, els gustos, les aromes i les textures que experimentaven els nostres avis quan recollien i consumien les mal anomenades “males herbes”, o quan anaven a l’hort i al tros a omplir el cistell, i n’obtenien aliments tant simples i bons com truites, dolços, amanides, licors de sobretaula o verdures.