5 novembre 2019

Showcooking al Fòrum Gastronòmic

El proper dilluns 18 de novembre de 12 a 13 hores l’Ada Parellada realitzarà una ponència sobre “El Talent No Té Gènere” juntament amb Asociación de Mujeres en Gastronomia, Iolanda Bustos, Lucía Freitas, María José San Román y María José Martínez al Fòrum Gastronòmic de Barcelona, específicament a l’Auditori.

Creada a l’octubre del 2018 a Alacant i presentada al Fòrum Gastronòmic Girona, l’associació Mujeres en Gastronomia reuneix més de 300 professionals de tot Espanya i té com a principals objectius la igualtat de gènere i una justa visibilitat de la dona en el terreny de la gastronomia.
El moviment vol trencar estereotips i diagnosticar desigualtats, amb l’anhel de divulgar el coneixement i promoure el talent. Les sinèrgies entre les integrants de MEG han de servir per impulsar el lideratge femení. El compromís amb valors com la sostenibilitat, la biodiversitat i la solidaritat destaquen, així mateix, entre els principis que defensa la plataforma femenina.
La sala disposa de traducció simultània d’anglès, italià, francès i alemany al castellà i al català.